zondag 24 juni 2012

StrandDag


zip met de materialen hieronder klik op download:

We gaan beginnen:

1. open achtergrond hierop gaan we werken
2. open frame plak als nieuwe laag deze staat gelijk goed.
3. open plaatje plak als nieuwe laag en open - op plaatje deze plak je als nieuwe laag en schuif links op je plaatje bij lagen samenvoegen omlaag samenvoegen en bij lagen schikken omlaag verplaatsen zodat het achter het frame staat, ga bij lagen op je frame staan en samenvoegen omlaag samenvoegen.
4. Ga op de onderste rasterlaag staan en open visnet plak als nieuwe laag schuif een beetje naar de rechterkant van het frame, maar nog wel een stukje onder het frame zie voorbeeld.
5. Ga op de bovenste laag staan open tak naalden en plak als nieuwe laag schuif naar de bovenrand van het frame en een klein beetje naar rechts.
6. open surfplank en plak als nieuwe laag schuif naar links.
7. open strandpaal plak als nieuwe laag en helemaal naar beneden schuiven.
8. Ga op rasterlaag 3 staan het frame, open de boot plak als nieuwe laag en schuif naar links maar nog wel een stukje te zien naast de paal, het lijkt net of de boot in het frame staat. zie voorbeeld.
9. Ga op de bovenste laag staan open meisje in matroospak of een eigen tube en plak als nieuwe laag schuif naar beneden geef slagschaduw naar eigen keuze, en nu kun je nog wat gaan schuiven met alle lagen tot het goed staat.
10. Als laatste het glas sap opplakken als nieuwe laag, linker onderkant schuiven en bij lagen samenvoegen zichtbare lagen samenvoegen. Klaar is de les.

2 opmerkingen:

 1. Wow meid wat heb jij hele mooie creaties gemaakt en geplaatst hier toppie hoor !
  xXxjes van mij .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze les gemaakt
  Het was een hele mooie les

  Liefs Gerda

  PS ik heb een nieuwe blog
  Ik had die ander weg gedaan , maar spijt er van
  Dus weer een nieuw blog gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen