woensdag 9 maart 2011

Pasen 2011 easy taglesje.Deze Paasles heb ik gemaakt met de mooie poser tube van Kerstin:
Haar paastube op haar blog is HIER te vinden

zip met de materialen hieronder klik op download:
We gaan beginnen:
1. open ag hierop gaan we werken.
2. open korrels ag en plak als nieuwe laag deze staat meteen goed.
3. open frame en plak als nieuwe laag ook deze staat goed.
4. zoek een klein paas plaatje of gebruik het plaatje wat in de zip erbij zit en plak als nieuwe laag, ga op frame laag staan en klik met toverstaf in het midden dan bij selekteren uitbreiden op 6 en selektie omdraaien ga nu op het paasplaatje staan en druk op delete, omlaag verplaatsen onder het frame.
5. Ga weer op bovenste laag staan en open bloemen links en schuif aan de linkerkant op het frame doe dit ook met bloemen rechts aan de rechterkant.
6. open de tube en geef het een plekje in het midden iets naar beneden , als je de tube van Kerstin gebruikt staat het gras + eieren er al op de link staat bovenaan. gebruik je de tube die in de zip zit kun je deze met gras en bloemen die ook bij de materialen te vinden is versieren naar eigen smaak.
7. open de vlinder en plak links bovenaan.
8. Wordart openen en rechts plaatsen bovenaan.
9. Ga op de onderste laag staan ( achtergrond ) en dupliceren dan staan er twee ag's. sluit de onderste even af en ga op de ander staan bij lagen samenvoegen - zichtbare lagen samenvoegen , bij afbeelding formaat wijzigen op 90 procent en onderste vinkje bij formaat van alle lagen wijzigen uit.
10. onderste achtergrond van het slot en op de bovenste laag gaan staan, bij effecten slagschaduw : verticaal 2 horizontaal -2 Dekking 35 vervaging 22,00 ok. en nogmaals slagschaduw maar dan verticaal -2 en horizontaal 2. alle lagen samenvoegen , watermerk erop en misschien verkleinen indien nodig en klaar is deze les.
Nog een creatie van het lesje

Deze super crea hieronder heeft Anita gemaakt en wil je hartelijk bedanken voor het testen van de lesjes lieverd.

Superrrrrrrr Regina Bedankt voor het maken van mijn les en een prachtige creatie heb je ervan gemaakt:

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen