donderdag 7 oktober 2010

Yeah im Evil.zip met de materialen hieronder klik op download:
De mooie vampiervrouw tube is gemaakt door VictoriaFrances en wordart is niet van mij,maar weet zeker dat het vrij te gebruiken is.


1. haal ag. uit materialen hierop gaan we werken
2.Frame als nieuwe laag opplakken en met toverstaf in de open vakken aanklikken druk daarbij op shift zodat er in alle drie de vakken tegelijkertijd miertjes lopen, bij selectie uitbreiden 5
3.vampier vrouw opplakken als nieuwe laag en formaat verkleinen op 90 vinkje uit bij alle lagen, de tube op het frame schuiven en als het goed staat bij selectie omdraaien en delete nu de vrouw bij lagen op 26 i.p.v. 100 en frame bij lagen omhoog zodat de vrouw eronder staat en omlaag samenvoegen schuif het frame iets naar rechts.
kopieer tubevrouw opnieuw en bij afbeelding spiegelen de tube formaat op 80 procent verkleinen en als nieuwe laag opplakken schuif iets naar linker onderkant.
Kaars als nieuwe laag opplakken en rechts onderaan ( verder naar beneden ) schuiven zie voorbeeld,alle lagen samenvoegen en rand op kleur zwart symmetrisch op 2 en watermerk op de creatie.verkleinen indien nodig, Bij bewerken kopieeren.

Animatieshop openen en bij bewerken plakken als nieuwe afbeelding en dupliceren tot er 4 plaatjes staan,selecteer alle plaatjes, open vlam uit materialen selecteren en plakken in geselecteerde frame op de lont van de kaars en eigenschappen voor frame op 8. Klaar is de les.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen