woensdag 8 september 2010

easy Taglesje = Wind


De zip met de materialen hieronder klik op download:

De elementen die ik gebruikt heb voor deze les zijn van:Vaybs scrap Fall en vrij te downloaden klik op haar naam en je komt op haar blog
De tube van Chantal, als je deze wilt gebruiken zet dan wel haar naam erop. Zo dan kunnen we nu beginnen :
1. open ag. wind hierop gaan we werken.
2.open frame opplakken als nieuwe laag deze staat gelijk goed.
3.haal frame papier uit je materialen en zelf heb ik bij effecten filter Alien Skin Eye Candy5 textures wood gebruikt maar je kunt de ag papier ook zo gebruiken, opplakken als nieuwe laag en bij lagen schikken 1 omlaag dus onder het frame dan met toverstaf op de bovenste framelaag in het midden klikken en bij selecties uitbreiden op 14 bij selecties omkeren en op ag.papier laag gaan staan,druk op delete en bij selecties niets selecteren.
4.Herfst tak bewerken plakken als nieuwe laag schuif naar rechts bovenaan zie voorbeeld en bij lagen omlaag tot tweede van ondere.
5. tube meisje opplakken als nieuwe laag en onder frame verplaatsen dan bij lagen dubliceren en schikken vooraan, zet deze even op slot.Ga bij lagen op het frame staan met toverstaf in het midden aanklikken en bij selecties uitbreiden 14 omkeren en bij lagen op met onderste meisje staan op delete drukken , dan op bovenste laag meisje gaan staan en onderkant wissen + rechterkant rok.
6. mand met appels opplakken als nieuwe laag en strik als laatste, samenvoegen zichtbare lagen samenvoegen. Klaar is deze les vergeet je watermerk er niet op te zetten en opslaan als png.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen