woensdag 9 juni 2010

Taglesje WK 2010 hup holland hupDe zip met de materialen hieronder klik op download:

1. haal uit de materialen de achtergrond op en template,plak de template als nieuwe laag op je ag.
2. grasmat openen en plakken als nieuwe laag,bij afbeelding vrij roteren 5 links vinkje uit bij alle lagen daarna bij lagen omlaag plaatsen onder de template, met toverstaf in de blanco vlak van de template staan en bij selekteren uitbreiden 15 daarna omkeren en ga bij lagen op grasmat staan druk op delete.
3. haal voetbaltube uit materialen en plakken als nieuwe laag schuif nu op de template rondjes en kijk welk stukje er mooi staat op een rondje , daarna weer op template staan toverstaf op een rondje en bij selektie weer uitbreiden 10 daarna omkeren en bij lagen weer op vrouw tube gaan staan en delete bij lagen omlaag verplaatsen zodat het onder het template rondje staat( dit herhalen bij elk rondje van de template.
4. voetbaltube opnieuw plakken als nieuwe laag maar nu onder de template op de grasmat en haal weg wat er onderuit de template steekt met gereedschap wisser aan de onderkant, dubliceren en bij lagen schikken vooraan dan weer met de wisser onderkant tot de rand van de template weg vegen.
5. decoratie uit de materialen als nieuwe laag opplakken en rechts onderaan plaatsen. Zoek nu een lettertype en met gereedschap tekst WK 2010 op de crea, alle lagen samenvoegen en vergeet je watermerk er niet op te doen.
Elias Chatzoudis site url hier

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen