zondag 2 mei 2010

Taste and Drink.


De zip met de materialen hieronder klik op download:

zoek er zelf een vrouwen tube bij,de rest zit bij de materialen en dan kunnen we nu beginnen:
1. haal ag uit materialen en druk op shift D (dan staat er nog eentje) en kun je het orgineel wegklikken om nogmaals een keer te gebruiken.
2.open zee tube en plak als nieuwe laag op je ag. schuif naar links zodat de naalden aan de boom nog te zien zijn en de gele ag. bijna weg is aan de linkerkant.
3. open rond streepjes en plak als nieuwe laag deze staat meteen goed.
4.haal fotolijst uit materialen en kies twee kleuren uit die passen bij de crea ga naar selectie - alles selecteren - zwevend - niet zwevend.Nu naar selectie wijzigen uitbreiden aantal pixels 3. Bij lagen nieuwe rasterlaag en kleur aanbrengen met gereedschap vlakvulling,ik heb verloop gebruikt maar de keuze is aan jou.kopier de gekleurde lijst en plak als nieuwe laag op de creatie.
5.haal lizzytish uit je materialen deze zip zit bij materialen ingepakt dus eerst uitpakken en kopieren dan plakken als nieuwe laag-Lagen schikken omlaag verplaatsen en schuif achter de fotolijst.
6. op fotolijst gaan staan bij lagen en lagen - samenvoegen - omlaag samenvoegen,geel lint openen en als nieuwe laag op de lijst plakken , een beetje schuiven tot de randjes goed staan deze ook bij lagen omlaag samenvoegen en nu kun je de lijst een beetje omhoog schuiven op je crea - bij formaat wijzigen op 85 procent en vergeet niet het vinkje formaat van alle lagen wijzigen weg te halen.Geef slagschaduw naar eigen keuze
7. plak een zelfgekozen tube als nieuwe laag of gebruik er meerdere op je creatie en geef slagschaduw naar keuze.
8.open de wordart en geef het een plaats ( ik heb de tekst iets kleiner gemaakt,en een zon bij geplakt ) en als alles naar wens staat bij lagen alle lagen samenvoegen.
9. Bij afbeelding randen toevoegen vinkje aan symettrisch op 3 en klaar is deze les.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen