zaterdag 10 oktober 2009

Tagles Tinkelbell

Een simpel lesje zelf verzonnen en snel klaar Tinkelbell


Alle benodigheden zitten in de zip HIER ophalen.


Bij deze les is gebruik gemaakt van het filter Alien Skin Xenofex 2 Constellation maar kan ook zonder gemaakt worden als jpeg plaatje.
WE GAAN BEGINNEN :
1. open nieuw vel 600 bij 600 wit , en activeer achtergrond en plak als nieuwe laag
2.activeer achtergrond 2 en plak als nieuwe laag
3. activeer bos en plak als nieuwe laag
4.activeer paddestoel met blad en plak als nieuwe laag , schuif deze naar linker onderkant zoals hier op het voorbeeld

alle lagen samenvoegen.
5. activeer tube tinkelbell en zet haar op een leuke plaats en alle lagen samenvoegen een tekst of watermerk erop en klaar is je jpg plaatje.
1. Ga je door voor animatie,plaats tinkelbell als nieuwe laag niet alle lagen samenvoegen maar pak dan gereedschap selectie uit vrije hand en ga rond de vleugels van tinkelbell,dan alle lagen samenvoegen en lagen dubliceren nog een keer dubliceren en er staan nu drie lagen boven elkaar , ga op onderste staan terwijl de miertjes rond de vleugels lopen en zoek bij effecten je filter Constellation zie voorbeeld:
Let op keep original image vinkje aan. Ga op de middelste laag staan en daar zie je nog steeds dat de miertjes rond de vleugels doorlopen , ga weer naar effecten en open constellation en verander niets behalve met je muis Random Seed aanklikken dan nu op je bovenste laag gaan staan en nogmaals naar effecten en weer op Random Seed aanklikken. Selectie niets selecteren. In animatie openen en frame blijft op 10 staan daarna opslaan en klaar is de les.Hoop dat je het een leuke les vond en staan er fouten in laat het dan even weten xxx Edith.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen